Adatkezelés és jogi nyilatkozat

A Vásárlók által megadott személyes adatok kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályainak megfelelően történik. A Szolgáltató a Vásárlók ezen adatait az adott szolgáltatás teljesítése, valamint a jövoben más szolgáltatásairól való közvetlen tájékoztatás továbbítása érdekében tárolja és kezeli, azt harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja tovább.

A PÁLVÖLGYI Kft.– a weboldala használata során tudomására jutott bármilyen személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. A vásárló tudomásul veszi, hogy ha bármely személyes adatát eljuttatja a PÁLVÖLGYI Kft-hez, ezzel hozzájárulását is adja egyben ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – a PÁLVÖLGYI Kft. nyilvántartsa és kezelje.

A PÁLVÖLGYI Kft. kijelenti, hogy weboldalainak böngészését és webáruházában a vásárlást mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére teheti.

A PÁLVÖLGYI Kft. weboldalai, illetve webáruházának tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a PÁLVÖLGYI Kft.-nek van joga.

A PÁLVÖLGYI Kft. kijelenti, hogy az alábbiakban felsorolt esetekből adódó problémákat teljes mértékben a felelősségi körén kívül esőnek tartja:

- A neten küldött vagy fogadott bármilyen adatokból származó probléma.

- Az internetes hálózat üzemzavara, ami megakadályozza az Online áruház akadálytalan működését.

- Bármilyen meghibásodás a vételi eszközben.

- Bármely adat elveszéséből adódó probléma.

- Bármely szoftver rossz működése.

- Bármilyen program hibájának következményei.

- Bármilyen technikai hiba következményei.

A PÁLVÖLGYI Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségét korlátozza, vagy akár teljes mértékben szüneteltesse azt.

Shopping Cart
Scroll to Top