Polikarbonát – Opál

Bruttó ár: 6 100 Ft/m2 (10mm)
Bruttó ár: 9 850 Ft/m2 (16mm)

Jellemzők: Fehér, tejüvegszerű megjelenés, ami szórt fényt biztosít.
Használat:
Kellemes, szórt és színhű fényt biztosít. A bronzzal ellentétben magas fényáteresztés mellett is csökkenti a felmelegedést, és a kosz sem látszik meg rajta. Ideális minden területen!

2UV védelem

Polikarbonát tábláinkat egyedi méretre vágjuk (cm). Egész méterben értékesítjük.
Rendelje meg standart táblaméretben vagy kérje személyre szabott árajánlatunkat egyedi táblaméret esetén!

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Opál Üregkamrás Polikarbonát
Miért érdemes a polikarbonát fedést választani?

A polikarbonát egyre népszerűbb választás az építőipari, ács vállalkozók körében és nem véletlenül. Ez a sokoldalú és strapabíró anyag számos előnnyel jár:

  • Kis terméksúly: az üregkamrás polikarbonát-lemezek súlya jelentősen kisebb mint az üvegé, ezért a tartószerkezeti igénye is kisebb. A polikarbonátok könnyedebb, filigránabb tetők építését teszik lehetővé, a ritkább alátámasztási igény pedig tovább csökkenti a tartószerkezet építésének költségeit.
  • Kiváló hőszigetelés: az üregkamrás polikarbonátok kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, éppen ezért a nagyobb vastagságok tökéletes választások lehetnek temperált, vagy fűtött terek építésére.
  • Fényteresztés: főleg a solár, víztiszta és az opál színek, magas fényáteresztéssel rendelkeznek, ezért kiváló választások olyan fedésekhez, ahol lefedett terület mögött/alatt is elegendő fényt kell biztosítani.
  • Ütésállóság: a polikarbonát anyag gyakorlatilag törhetetlen. Már a 10 mm vastagságú lapok is jól ellenállnak a manapság egyre gyakrabban előforduló, és egyre hevesebb jégesőknek, de a vastagabb, 16 mm-es típusok a kirívóan nagy ütéseknek, akár a lehulló faágaknak, vagy cserépdaraboknak is ellenállnak!
  • Karbantartásigény: a szakszerűen beépített polikarbonát fedések karbantartásigénye csekély, gyakorlatilag gondozásmentesek. A kisebb hajlásszögű fedések esetén néha szükség lehet a tető tisztítására (pl. kerti slaggal), de az 5° feletti lejtések esetén már egy nagyobb eső is megfelelően tisztántartja a fedéseket. A jól megtervezett polikarbonát fedések, az üveges szerkezetekkel ellentétben nem igényelnek keresztirányú leszorítást, vagy toldásokat, így az ezek mögött mindig megjelenő kosszal sem kell számolni. Az alumínium beépítési profilok pedig nem korrodálnak, így sem festeni, sem cserélni nem kell őket a teljes időtartam alatt.
  • Esztétika: A polikarbonát táblák különböző színekben és átlátszósági szintekben kaphatók, így könnyen beilleszthetők bármilyen építészeti stílusba.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb polikarbonát táblát és élvezd a praktikus, esztétikus és hosszú távú megoldást a tetőfedéshez! 

Ha még bizonytalan vagy; látogass el boltunkba és kérj tanácsot szakértőinktől vagy kérj ajánlatot e-mailben, hogy megtaláld a tökéletes fedést a projektedhez!
Felhasználási területek:
íves fedések,
sík fedések,
belsőépítészet,
építészet,
teraszfedés,
télikert,
előtető,
medencefedés,
felülvilágító,
bevilágító sáv

Tulajdonságok:
ütésálló,
törhetetlen,
UV álló,
nem égve csepegő,
időjárásálló,
jégverésálló

Megmunkálhatóság:
fűrészelhető,
fúrható,
hidegen hajlítható

hossz

2 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m, 7 m

szélesség

1,05 m, 2,1 m

vastagság

10 mm, 16 mm

Shopping Cart
Scroll to Top