Sale!

Polikarbonát – Víztiszta – Víztükrös (Solár)

Duplafalú, UV védett üregkamrás polikarbonát lap felmelegedést gátló kialakítással.

KEDVEZMÉNYES bruttó ár: 6 732 Ft/m2 (10mm)
Eredeti bruttó ár:
7 480 Ft/m2 (10mm)

KEDVEZMÉNYES bruttó ár: 10 242 Ft/m2 (16mm)
Eredeti bruttó ár: 11 380 Ft/m2 (16mm)

Jellemzők: A legnagyobb fényáteresztést biztosító táblák.
Használat: A solár lemezek közel víztiszták, fényáteresztő képességük pedig magas, ezért használatukkal olyan fedéseket készíthet, amik a lehető legtöbb fényt engedik át, ugyanakkor víztükrös bevonatukkal megakadályozzák a terek túlzott felmelegedését.

2UV védelem

Polikarbonát tábláinkat egyedi méretre vágjuk (cm). Egész méterben értékesítjük.
Rendelje meg standart táblaméretben vagy kérje személyre szabott árajánlatunkat egyedi táblaméret esetén!

Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Víztükrös (Solár) Víztiszta Üregkamrás Polikarbonát
A solár polikarbonátok számos előnnyel rendelkeznek az egyszerű víztiszta, vagy a hagyományos felmelegedést gátló polikarbonátokhoz viszonyítva. A fényáteresztő anyaggal fedett teraszok, vagy télikertek nyári felmelegedését csökkentő, színezett megoldások jellemzően alacsonyabb fényáteresztő képességgel rendelkeznek. A solár lemezek közel víztiszták, fényáteresztő képességük pedig magas, ezért használatukkal olyan fedéseket készíthet, amik a lehető legtöbb fényt engedik át, ugyanakkor nyáron megakadályozzák a terek túlzott felmelegedését.

A solár lemezek belső kialakítása a klasszikus, két kamrafalas megoldást követi. Az 1,7 kg/m2-es terméksúly, és az ebből adódó vastag külső kérgek jó időjárás- és jégverésállóságot biztosítanak. A lemezek mindkét oldala UV védett.

Terméksúly:
Kettősfalú solár lemezek súlya 10mm: 1,7 kg/m2, mely iparági standardként biztosítja a megfelelő időjárás- és jégverésállóságot. A 16 mm-es polikarbonátok súlya 2,4 kg/m2.

Hőszigetelés: Hőszigetelő képessége függőleges beépítés esetén 3,0 W/m2K, vízszintes beépítésnél pedig 3,3 W/m2K.

Fényáteresztés: 10 mm vastag solár lemez fényáteresztő képessége 70%, míg a klasszikus víztiszta lemezeké 80%.

Teljes napenergia áteresztés: A teljes napenergia áteresztés, vagyis a „g” érték a napfény által a belső térben okozható felmelegedésről tájékoztat. A 10 mm vastag solár lemezek „g” értéke 60%, míg a víztisztáké 75%. A 16 mm-es változat „g” értéke 44%.

Használat: Ideális olyan helyekre, ahol a hőmérséklet szabályozása kiemelt fontosságú (pl.: télikertek, teraszok, kocsibeállók)

Praktikus megoldás a fényáteresztő fedés érdekében.

UV védelem

Felhasználás:

  • teraszfedés
  • gépkocsibeálló-fedés
  • bevilágító
  • télikert
  • medencefedés

Miért érdemes a polikarbonát fedést választani?

A polikarbonát egyre népszerűbb választás az építőipari, ács vállalkozók körében és nem véletlenül. Ez a sokoldalú és strapabíró anyag számos előnnyel jár:

  • Tartósság és Ellenállás: A polikarbonát rendkívül ellenálló az ütésekkel szemben, így hosszútávon is megbízható fedést biztosít.
  • Könnyű kezelhetőség: Mivel nincs nagy súlya könnyen kezelhető és telepíthető, ami időt és energiát takarít meg a telepítés során.
  • UV Védelem: Kiváló UV-védelmet nyújt, ami megakadályozza a káros sugárzás bejutását, miközben átengedi a természetes fényt.
  • Hőszigetelés: Jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Fényáteresztőség és Esztétika: A polikarbonát táblák különböző színekben és átlátszósági szintekben kaphatók, így könnyen beilleszthetők bármilyen építészeti stílusba.

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb polikarbonát táblát és élvezd a praktikus, esztétikus és hosszú távú megoldást a tetőfedéshez! 

Ha még bizonytalan vagy; látogass el boltunkba és kérj tanácsot szakértőinktől vagy kérj ajánlatot e-mailben, hogy megtaláld a tökéletes fedést a projektedhez!

hossz

1 m, 2 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m, 7 m

szélesség

1,05 m, 2,1 m

vastagság

10 mm, 16 mm

Shopping Cart
Scroll to Top